Bibliografía · NMX-CH-5725-1-IMNC-2006, Exactitud (veracidad y precisión) de resultados y métodos de medición -Parte 1-Principios Generales y definiciones), Declaratoria de vigencia publicada en el Diario Oficial de la Federación en 2006-04-13. · NMX-Z-13-SCFI-2015, Guía para la estructuración y redacción de normas, Declaratoria de vigencia publicada en el Diario Oficial de la Federación en 2015-11-18. · ISO 3509:2005 Coffee and coffee products-Vocabulary. International Organization for Standardization. Edition 4. Ginebra, Suiza. Publicada en 2005-12-01. Revisada y confirmada en 2012. · ISO 3726:1983 Instant coffee-Determination of loss in mass at 70 degrees C under reduced pressure. International Organization for Standardization. Edition 1. Ginebra, Suiza. Publicada en 1983-05. Revisada y confirmada en 2012. · ISO 6670 Instant coffee- in cases with liners-Sampling method for Bulks units for liners. International Organization for Standardization. Ginebra, Suiza. Publicada en 2002-08. Revisada y confirmada en 2015. · ISO 11292:1995, Instant coffee-Determination of free and total carbohydrate contents-Method using high performance anion-exchange chromatography. International Organization Standardization. Ginebra, Suiza. Publicada en 1995-06. Revisada y confirmada en 2011. · UK Code of Practice for the Soluble Coffee Industry in the United Kingdom, June 1995. Available either from the British Soluble Coffee Packers and Importers Association, Ltd. Suite 13, Castle House, Castlereagh Street, London WI8 5YR, or the British Soluble Coffee Association, 8 Catherine Street, London WC2 B5JJ. · AFCASOLE Statement, July, 1995; available from AFCASOLE, 18 Rue de la Pepiniere, 75008 Paris. |